Nieuws, Bogdike

Nog enkele kaarten beschikbaar
Night of the Guitars op 7 januari



wintereditie Night of the Guitars.jpg

Traditiegetrouw vindt er aan het begin van het nieuwe jaar in Brouwhotel Parkzicht de wintereditie plaats van de Night of the Guitars, georganiseerd door de stichting Bogdike.
Dit betekent al jarenlang gezellig aan de nieuwjaarsborrel en veel goede wensen ontvangen en uitdelen en genieten van een geweldig concert van topmuzikanten uit de regio!

Een flink aantal oudgedienden geven act de préséance en voor deze editie ook een paar nieuwe gezichten. De line up: Bé Brakke, Evert Erents, Marcel van Mook, Coos Greveling, Ad Antonisse, Hans Steneker, Chris Kleine, Peter Bloem, Everhard Sprik, Jacques Hoefsmid, Bram van Mook, Erik Drent, Kelly Hamberg, Kitty van der Klugt, Bert (Foef) Meis, Petra Erents, Wigo van der Schoot en last but not least oud-Melrose zanger Rob de Valk.

Everhard Sprik zal de avond als vanouds presenteren.

De setlist is samengesteld met favoriete nummers die door de muzikanten zelf zijn ingebracht. In verschillende samenstellingen worden de nummers gepresenteerd.

Er zijn nog enkele kaarten a € 10,00 beschikbaar, te verkrijgen bij Brouwhotel Parkzicht, Museumplein 3 Veendam én online te bestellen via info@parkzicht.com

Inloop op deze eerste zaterdag in het nieuwe jaar is vanaf 20.00 uur.