Sport

Verslag V & z - week 51



V&Z_Veendam.png

Deze week is er alleen gespeeld op woensdag en is er nu vakantie tot 11 januari 2023. We beginnen dan met het vervolg van de beker en deze wedstrijden staan in het programma en dus niet bij de poule wedstrijden. Er werd een wedstrijd gespeeld in de hoofdklasse en daar won Nijmko FC met 6-5 van SWO Veendam. Het was een mooie en spannende de wedstrijd die gelijk opging, maar uiteindelijk Nijmko FC de drie punten meenam naar huis.

In de tweede klasse won Voetzorg van Maanen de wedstrijd tegen Stukadoorsbedrijf M. Stevens met 5-3 en is nu koploper in deze klasse. MOG ICT pakte de eerste drie punten van dit seizoen door de Vastgoed Schilder te verslaan met 5-3 en de Vastgoed Schilder verspeelde een 3-0 voorsprong.

In de vierde klasse deed Faber & Faber goede zaken door met 5-3 te winnen van Adviesunie Lokken. Door deze overwinning doet Faber & Faber weer volop mee in de strijd om promotie.

Het bestuur van V&Z Veendam wenst alle leden, medewerkers, scheidsrechters, sponsoren en toeschouwers een gelukkig 2023 en zeker een sportieve voortzetting van het seizoen.