Nieuws

Kerstmarkt 2022 Winkler Prins



WhatsApp Image 2022-12-15 at 11.35.58.jpeg

Kerstmarkt op het schoolplein
Afgelopen dinsdag organiseerde Winkler Prins een gezellige kerstmarkt voor haar medewerkers en vrijwilligers. Door Covid-maatregelen kon de kerstmarkt in 2021 niet doorgaan, maar nu was het eindelijk zover. Het weer was gelukkig precies goed voor de tijd van het jaar, droog maar koud. Het plein bij de school was geheel omgetoverd tot een heus sfeervolle kerstmarkt.

IMG-20221213-WA0050.jpg

Sfeervolle markt
De 11 lokale ondernemers hadden een uitgebreid en divers pakket aan producten mooi uitgestald bij hun kerstkraam. Medewerkers konden hiervan genieten onder het genot van warme chocolademelk, (alcoholvrije) glühwein, kerstkransjes en oliebollen. Deze zijn geserveerd door leerlingen. Ook de lokale ondernemers hadden hulp van leerlingen. In totaal waren er meer dan 30 leerlingen in het kader van hun maatschappelijke stage (MaS-stage) behulpzaam op deze kerstmarkt. Uiteraard was de kerstman ook aanwezig en zorgde de sneeuwmachine voor de winterse kerstsfeer. 

Kerstpakket samenstellen en doneren aan de Voedselbank 
In totaal konden 350 personen met behulp van munten zijn/haar eigen kerstpakket samenstellen.  Er konden ook munten worden gedoneerd aan het goede doel. Dat was dit jaar de Voedselbank.

WhatsApp Image 2022-12-15 at 11.35.45.jpeg

Een geslaagd evenement! 
Zowel de medewerkers van Winkler Prins, de deelnemende ondernemers als de vrijwilligers van de Voedselbank waren uitermate tevreden over deze middag.
Mogelijk dat dit tot een vervolg leidt in 2023.