Agenda

Op weg naar Kerst… met Vocales



Datum: 
zondag 11 december 2022 15:30

 

IMG_20181224_210739.JPG

Op zondag 11 december a.s. organiseert zanggroep Vocales een Adventsconcert in de Dorpskerk aan de Kerkstraat in Meeden.

Na een verplichte pauze van twee jaar, verheugen de zangers zich erop om weer voor u te mogen zingen. In de aanloop naar Kerst is er gekozen voor een afwisselend programma met kerstmuziek uit verschillende landen en in verschillende muziekstijlen. Naast bekende Christmas Carols, zullen ook diverse minder bekende, maar niet minder mooie werken ten gehore worden gebracht.

Vocales bestaat uit 6 zangers, waarvan 2 sopranen, 2 alten, een tenor en een bas. Leonore Lub zal de groep begeleiden op zowel het Hinsz orgel als op de piano. Ook is zij solistisch te horen op het orgel.

Leonore Lub studeerde orgel en piano aan het Stedelijk Conservatorium te Groningen. Bij één van de liederen zal Toni van de Berg de groep begeleiden op de bodhran, een Ierse trommel.

Het concert begint om 15:30 uur en zal ongeveer een uur duren. De toegang is gratis. Om de kosten te dekken zal er een collecte bij de uitgang zijn. Na het concert is er nog de gelegenheid om een kopje koffie/thee te drinken.