Agenda

Winkler Prins Harmonie - Concert in kerstsfeer Datum: 
zondag 18 december 2022 11:00

 

WPH-kerst2022.jpg

Winkler Prins Harmonie: Concert in kerstsfeer 

Zondag 18 december geeft de Winkler Prins Harmonie uit Veendam haar concert in kerstsfeer. Het orkest breekt voor dit concert met een aantal tradities: door de renovatie van het schoolgebouw aan de Raadsgildenlaan wordt uitgeweken naar het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum in Wildervank, er zal geen ander orkest te gast zijn en het concert vindt in de ochtend plaats. 

 De enthousiaste muzikanten zullen niet alleen kerstmuziek ten gehore brengen, er is ook plaats voor andere muziek. Zo kan het publiek genieten van twee bekende nummers die vast en zeker in de Top 2000 zullen staan: ‘Roller Coaster’ van Danny Vera en ‘We All Stand Together’ van Paul McCartney. Daarnaast zal het orkest stukken uit het repertoire van vorig jaar spelen en een tipje van sluier oplichten van het repertoire van het huidige muziekseizoen. Het concert wordt traditioneel afgesloten met ‘White Christmas’. 

 Alle betrokkenen verheugen zich enorm op het komende concert. Het was voor het laatst in december 2019 dat een kerstconcert gegeven werd. Er is dan ook hard gewerkt aan het programma; zelfs nog tijdens een bezoek van Sinterklaas aan het orkest bij het repetitieweekend in de Kwartjesberg in Drouwen. 

 De deuren van de kerk gaan open om 10:30 uur, waarna het concert om 11:00 uur begint. Belangstellenden zullen dus ruim voor aanvang van de finale van het WK-voetbal weer thuis zijn. 

 Voor volwassenen is de toegangsprijs € 5,00 en voor kinderen € 2,50. Uiteraard inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar en uitsluitend per pin te betalen.