Sport

Verslag V & Z - week 48



V&Z_Veendam.png

In de hoofdklasse werd niet gespeeld, maar in de eerste klasse deed Fc. Noncha goede zaken door met 3-0 te winnen van Dofine en doet nu ook mee voor het kampioenschap en Autobedrijf Smid won met 5-3 van Smit Facility. Deze klasse is wel erg spannend aan het worden.

In de tweede klasse won koploper By kielman met 5-3 van Stukadoorsbedrijf M. Stevens en de topper in deze klasse tussen Voetzorg van Maanen en Next 360 werd door eerst genoemde met 4-2 gewonnen na een achterstand van 0-2.  Bij Next 360 kreeg Jans rood voor het uitschelden van de scheidsrechter. Prins Elektro – Taxi Molijn werd 3-3. Beste HV – Feiken CV werd 3-5 en door deze zege nemen ze afstand van de onderste plaatsen.

De topper in de derde klasse tussen Veendam Fanatics en v/dlaan.nl werd met 3-1 gewonnen door eerst genoemde. Bij Veendam Fanatics was Niemeijer de man van de wedstrijd door twee keer te scoren en stond ook nog heel goed te verdedigen. Salon la Granja won met 14-9 van 19 Mei en werd Vasse met vijf goals de man van de wedstrijd en ook Salon la Granja is samen met Hello Kitty Warriors dat met 3-2 won van KP Services nog volop in de race voor het kampioenschap. De Vastgoedschilder won met 2-1 van v/d. Laan Verzekeringen.

Avebe won met 2-0 van Faber & Faber en blijft door deze zege aan kop in de vierde klasse en nummer twee GHV dat won met 12-5 van Fc. Koopjesdrogisterij staat vier punten achter op GHV. Fc. Titanium verloor na een 2-0 voorsprong alsnog met 2-3 van Adviesunie Lokken en bij de derde goal stond de doelman veel te ver voor zijn doel en blijft Fc. Titanium puntloos. H.S.J.L. ’21 won met 3-1 van De Kandelaar en Fc. Flamingo’s won met 3- 1 van Drenth Installatie Techniek en zal ook nog zeker meedoen voor promotie.