Nieuws, Sinterklaas

Sinterklaas brengt bezoek aan Winkelcentrum Autorama



Sint in Autorama (2022)-2.jpg

Sinds enkele weken zijn de Sint en zijn Pieten weer in het land. Tijdens zijn verblijf in Nederland zal de goedheiligman ook een bezoek brengen aan Winkelcentrum Autorama in Veendam! En aangezien de Sint en zijn Pieten jaarlijks graag over de vloer komen in het overdekte winkelcentrum, komt hij niet één maar twee keer langs! Namelijk op zaterdag 26 november én zaterdag 3 december.

26 november en 3 december
Om ook dit jaar weer zoveel mogelijk kinderen blij te kunnen maken met een cadeautje komt de Sint twee keer langs in Autorama. Ook neemt hij beide dagen weer de nodige Pieten mee die de kinderen zullen voorzien van heerlijke pepernoten. Ook Muziek-Piet is aanwezig, om samen met de kinderen er een gezellige middag van te maken. Benieuwd of er ook nog iets over jou in het grote boek van Sinterklaas staat? Zorg dan dat je tussen 11:00-16:00 uur een bezoek brengt aan Winkelcentrum Autorama.

Stel je verlanglijstje samen
Tevens is dit de uitlezen kans om je verlanglijstje compleet te maken. Het overdekte Winkelcentrum met een gevarieerd aanbod aan winkels biedt van alles om uw pakjesavond compleet te maken. Op de ruime parkeerplaats kunt u de auto gratis parkeren!