Nieuws

Run op tickets ‘De Vrienden van Sportplein’



De vrienden van sportplein poster 2023.jpg

Afgelopen  week woensdag 16 november was het dan eindelijk zover. De start van de kaartverkoop voor het muziekfestival ‘De Vrienden van Sportplein’. En ondanks dat het feest pas volgend jaar maart plaats vindt, weerhield dit de mensen er niet van om alvast een kaart te bemachtigen!

Binnen enkele uren uitverkocht
De zogeheten ‘Early Bird Tickets’ gingen die woensdag om 09:00 uur online in de verkoop. Al vrij snel bleek dat de kaarten in vogelvlucht over virtuele toonbank vlogen. In eerste instantie had de organisatie 500 kortingskaarten beschikbaar. Gezien het feit dat deze binnen enkele uren uitverkocht waren werd dit geplust met nog eens 250 entreetickets. De organisatie verteld: “Gezien de fikse korting op de eerste ronde kaarten hadden we verwacht dat het snel zou gaan, maar zo snel…!?”

Nog voldende kaarten beschikbaar
Voor de mensen die het gemist hebben zijn er nog diverse mogelijkheden om aan kaarten te komen voor 18 maart 2023. Momenteel liggen de kaarten bij diverse verkooppunten, evenals online via www.eventree.nl

Verkooppunten: Sportcafé Sportplein, Primera Hiemstra, Koffieplein Veendam/Hoogezand.

Tot en met 31 januari betaald men €24,95 voor een entreekaart, na deze periode zullen de nog beschikbare kaarten voor €32,50 over de toonbank gaan.

De organisatie verwacht een goed gevulde Sorghvliethal op 18 maart 2023. Met optredens van Emma Heesters, Tino Martin, This is Beethoven, FEESTNATION en Peter Mans.

Voor het evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.