Nieuws

Let the Sixties Roll Veendam Stijf uitverkocht!314449594_5682956438486736_3665654586537938182_n.jpg

| Tekst Peter Panneman | Foto Bert Woltjes |

Nog heel even en we kunnen weer rollen! Het sixties festival is terug van weggeweest. De organisatie is dan ook ontzettend blij en trots om ruim 1.500 bezoekers te mogen verwelkomen. Dit is ver boven alle verwachtingen. Het evenement is dan ook stijf uitverkocht.

Je kunt genieten van een prachtige line-up aan bands en artiesten verdeeld over 5 podiums in een bijzondere ambiance. Zo staan o.a. highlights als Wild Romance, Erwin Java’s Travel Party, Jonathan Rhodes, Carolina Dijkhuizen, The Beatles Sessions en Lefthand Freddy op het programma. Maar ook is er aandacht voor lokale acts zoals RUW (Rock Uut Wildervank) en Krzysztof Groen. De gehele line-up is te vinden op de website www.letthesixtiesroll.nl

De avond zal gepresenteerd worden door verschillende presentatoren waaronder Thomas Kaldijk, radioprogramma Blueprint, Jeroen Post, dj, acteur en voormalig vj van TMF en Jan van der Meide, oud-journalist en presentator RTV Noord.

De sixties; even terug in de tijd zoals het was. Een periode van gezelligheid, optimisme, creativiteit, hippies, de eerste televisies maar vooral door velen beschouwd als de gouden jaren van de popmuziek.