Nieuws

IKC Mgr. Bekkers straalt!IMG-20221109-WA0003.jpg

Woensdagavond 9 november was het lichtjesavond op IKC Mgr. Bekkers. De school was op beide locaties prachtig verlicht en vrolijk versierd met lampionnen. De leerlingen hadden deze lampionnen samen met de hulp van vele ouders/grootouders gemaakt. 

Al snel was het een gezellige drukte op school. De school verwelkomde die avond naast de eigen leerlingen ook veel ouders/verzorgers, (oud)leerlingen, broers/zussen, opa’s, oma’s en buurtgenoten. 

IMG-20221109-WA0006.jpg

Vooraf aan de lichtjesavond hadden de leerlingen van groep 6 die middag een bezoek gebracht aan Zorggroep Meander. De bewoners van de woonzorggroep genoten van de lampionnen en de liedjes die de leerlingen zongen. Als je licht en vrolijkheid brengt wordt dit altijd erg gewaardeerd. De leerlingen van groep 6 zijn daarom ook erg verwend door de bewoners van woonzorggroep Meander. Ze gingen, met heel veel lekker snoep, stralend terug naar school. 

Iedereen die de IKC Mgr. Bekkers beter zou willen leren kennen is van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen.