Sport

Verslag V & Z - week 44



V&Z_Veendam.png

In de hoofdklasse verloor JS-Viro met 2-3 van Osman Gazi en blijft JS-Viro puntloos na vier wedstrijden. Koploper H. v/d. Veen VOF had weinig moeite met SWO Veendam en dan ook met 7-1 en scoorde Hoogeveen er vier van de zeven. Dijk Administratie verraste DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi door met 4-2 te winnen en is net als V/d. Veen nog ongeslagen.

MF Shipping-Nijmko Fc werd 2-5. Istanbul Veendam – Dofine werd 3-5 in de eerste klasse en Sandra’s Hairstudio won met 8-1 van een zwak Sportplein en Oost scoorde vier keer voor Sandra’Hairstudio. Autobedrijf Smid Meeden – Fc. Noncha werd en een spannende wedstrijd 2-2.

Voetzorg van Maanen had alleen aan kop kunnen gaan in de tweede klasse, maar verloor van Veen Auto’s met 1-3. Taxi Molijn leed een grote nederlaag tegen Stukadoorsbedrijf M. Stevens en de uitslag werd 15-1. E. Stevens en Kraan scoorde er elk vier. By Kielman – Prins Elektrotechniek werd 6-5 en een leuke pot zaalvoetbal. CV Feiken – Clias/v/d. Laan Verzekeringen werd 3-3.

De koploper in de derde klasse is v/dlaan.nl na een zwaar bevochten overwinning op Hello Kitty Warriors. Van Der Laan Verzekeringen – Salon la Granja werd 5-9 en Vasse maakt vier goals van de negen. De Vastgoed Schilder verloor met 2-4 Veendam Fanatics en KP Services- Claj Consultancy werd 6-3.

In de vierde klasse lijkt het een spannende strijd te worden bovenin. Faber & Faber is nog koploper en speelde vrijdag met 2-2 gelijk tegen Drenth Installatie Techniek, maar de achtervolgers hebben allemaal minder wedstrijden gespeeld en die teams wonnen allemaal. GHV won van Adviesunie Lokken met 15-0 en Bruinewoud junior scoorde zeven keer en staat tweede met twee wedstrijden minder gespeeld en Avebe dat Fc. Koopjesdrogisterij versloeg met 0-9 heeft drie wedstrijden minder gespeeld net als Fc. Flamingo’s dat met 1-8 won van H.S.J.L ’21. Fc. Titanium verloor van De Kandelaar met 3-4.