Nieuws

Cursussen van Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendamrechtenvrij.jpg

Op de woensdagmiddag is het een komen en gaan van kinderen in de basisschoolleeftijd die op tweede verdieping in Cultuurcentrum vanBeresteyn bij de MDT Veendam gezellig samen muziek komen maken en komen dansen.

Voor kinderen uit groep 1 t/m 3 van de basisschool is er de cursus ‘Spelend op Reis door Muziekland’. In deze lessen wordt gezongen, worden muziekspelletjes gedaan, lekker bewogen op muziek en op allerlei instrumentjes gespeeld. Samen muziek maken en naar muziek luisteren en vooral, heel veel plezier hebben staan voorop.

De lessen’ ABC Muziek’ zijn er voor kinderen uit groep 4 en 5. Ook hier is het plezier hebben in muziek het belangrijkste en tegelijkertijd wordt hier een basis gelegd voor het leren lezen van het notenschrift en het onderscheiden van verschillende soorten muziek. Ook is er aandacht voor stemvorming en ritmische en melodische vorming.

Voor beide cursussen is nog plaats voor enkele leerlingen. Meer informatie: www.mdtveendam.nl, info@mdtveendam.nl of via 0598 – 317740.