Agenda

Peuter- en kleuterfestivalDatum: 
zondag 6 november 2022 14:30

 

Nov 6 Klein Amsterdam Producties .jpg

Peuter- en kleuterfestival Onder De Sterren En De Maan in vanBeresteyn

Prentenboekjesfestival Onder de sterren en de maan is een familiefestival. Bezoek de voorstelling ‘André het Astronautje’ of ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, neem deel aan het foyerprogramma met veel bekende prentenboekfiguren en ga naar de Sterrenfabriek.

De Sterrenfabriek is een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.

André het Astronautje (4+) 14.30 uur
Hoe word je astronaut? Hoe sterk en snel moet je zijn? Het verhaal is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS.

Nov 6 Raad eens hoeveel ik van je hou.jpg

Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou (2+) 15.30 uur
‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten!
Raad eens hoeveel ik van je hou is gebaseerd op de populaire boekenreeks en is in een kleine intieme voorstelling met poppenspel en muziek.

Datum: zondag 6 november
Tijd:  14:30 uur / 15:30 uur  [Foyer vanaf 14.00 uur geopend]
Toegang: € 11,50

Tickets en informatie via: www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de
​​​​​​​theaterkassa. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 16.00 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn