Nieuws

H6 de ultieme Hazes show bij ParkzichtIMG_6709.JPGStichting Bogdike staat voor cultuur- en muziekplezier voor een ieder. Zaterdag op 29 oktober had Bogdike, naast rock, pop en blues, voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek een geweldige belevenis met ‘Een avond met H6, de ultieme Hazes show. De bezetting van de tributeband H6 bestond maar liefst uit een 13-koppige liveband. Bijna 500 bezoekers, waaronder sponsors en 'friends‘, hebben in Brouwhotel Parkzicht het concert bijgewoond.

Voor het organiseren had de Stichting Bogdike en Stichting Kabelnet Veendam de handen ineen geslagen.

IMG_6761.JPG

Geen enkele Nederlandse zanger is jaren na zijn dood nog steeds zo immens populair als Andre Hazes. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed, zweet en tranen’ en al die andere hits. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

IMG_6672.JPG

Met deze 13 koppige live band wordt iedere avond een groot Hazes feest gemaakt, waarbij alle hits voorbij komen. Met het instrumentarium, waaronder een dubbele drumpartij, genoot het publiek van een geweldige show.

Om de stemming er lekker in te houden had DJ Peter Mans de pauzes opgevuld met nog meer Nederlandstalige meezingers.


 
Fotoalbum: