Verslag V & Z - week 43

Afgelopen week zijn er vijftien wedstrijden gespeeld in de interne competitie en ook het V&Z team moest deze week spelen en er is deze week niet een gele of rode kaart gevallen. Het V&Z team won met 9-5 van Annen 1 en een leuke wedstrijd die in de eerste helft spannend was. Annen kwam met 0-2 voor en V&Z maakte weer gelijk en er werd tot de rust om en om gescoord, maar in de tweede helft werd het verschil groter en dat kwam mede door het verschil in leeftijd. V&Z liep uit naar 8-4 en Annen maakte nog de 8-5, maar V&Z hield het hoofd koel en scoorde nog de 9-5 wat ook de eindstand is.

In de hoofdklasse won H. v/d. Veen VOF met 4-0 van F Shipping en SWO Veendam won met 7-3 van JS – Viro en C. van Dijk en Mik scoorde er elk drie.

Autobedrijf Smid Meeden won in de eerste klasse met 10-3 van een zwak Sportplein en voor Smid scoorden Wever, Kamst en Haarlemmer elk drie keer. Bert Ritsema Futsal won met 5-2 van Sandra’s Hairstudio.

In de tweede klasse werd Stukadoorsbedrijf M. Stevens met 0-3 verslagen door Veen Auto’s en Prins Elektro won met 5-1 van Feiken CV en Next 360 – Clias/v.d. Laan Verzekeringen was een heerlijke pot zaalvoetbal die in de laatste minuut werd gewonnen door Next 360 met 5-4. Voetzorg van Maanen won met 10-3 van By Kielman en G. Mulder scoorde er 5 van de 10. Taxi Molijn won met 2-1 van Beste HV.

In de derde klasse verloor MOG ICT met 1-9 van vanderlaan.nl en D. de Jonge scoorde daar 5 van de 9. Clay Consultancy – Van der Laan Verzekeringen werd na een 0-3 voorsprong nog 6-6 en Dekker maakte er 5 voor V/d. Laan. Veendam Fanatics won met 6-3 van Salon la Granja en Dekker scoorde er 5  voor Veendam Fanatics en 19 mei- De Vastgoedschilder werd in een spannende wedstrijd 2-3.

De Kandelaar verloor in de vierde klasse van Adviesunie Lokken met 2-5 en Feikens scoorde er 3 van de 5. Fc. Titanium – Fc. Koopjesdrogisterij werd 6-7 en Smit van Koopjesdrogisterij scoorde drie keer. Al met al was het een zeer sportieve week met vele spannende wedstrijden en mooie goals.