Nieuws

Verandering bij Fysiotherapie Jan Veen311704472_5646142772168103_2846734625816404625_n.jpg

Door Peter Panneman

Fysiotherapie J.N. Veen ondergaat de komende maanden een grote verandering. Vanaf begin 2023 zal de praktijk overgenomen worden door Edsard Veen. Na 44 jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut stopt Jan Veen. Naast de overname zullen er ook nieuwe therapieën worden toegevoegd.

GLI
Voor mensen met overgewicht of obesitas is het programma GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) ontwikkeld. Deze zorg wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Om te beginnen met de GLI heeft u altijd een verwijzing van uw eigen huisarts nodig. Onze nieuwe collega Renate Hemmes-Veen is naast fysiotherapeut en bewegingswetenschapper ook opgeleid als leefstijlcoach. Hierdoor zijn wij ook van start gegaan met het aanbieden van het GLI traject. Doordat we net zijn gestart kunt u vrijwel direct aan de slag, aldus Jan Veen.

Groepslessen
Als u graag meer wilt gaan bewegen kan u dat nu doen onder begeleiding van een fysiotherapeut. De fysiotherapeut houdt u fysieke mogelijkheden in de gaten. U werkt in een kleine groep aan uw conditie en kracht. U mag altijd een gratis proefles volgen om te kijken of het wat voor u is. Daarnaast blijft vrij trainen in onze oefenzaal nog steeds mogelijk. Meer informatie over de tijden en abonnementskosten vindt u op de site: www.janveen.nl.

Huidige specialisaties
U kan bij ons terecht met klachten die ontstaan zijn na bijvoorbeeld het sporten, een ongeluk, een verkeerde beweging of na een operatie. Speelt uw klacht al langer of heeft u een chronisch probleem, ook dan kan u bij ons terecht. Mark Gerlsma is gespecialiseerd in de revalidatie bij COPD, hartfalen, etalagebenen, osteoporose en fit for surgery. Hiervoor is hij aangesloten bij het Chronisch zorgnet. Chieljan Veen is de sportfysiotherapeut en geeft medische personal training. Edsard Veen is gespecialiseerd in schouder problematiek en hiervoor aangesloten bij Schoudernetwerk Noord.

De overname en de versterking van het team laten een nieuwe en frisse wind waaien door de praktijk. Uiteraard zal Jan verbonden blijven aan de praktijk en nog enkele werkzaamheden verrichten.