Sport

Parkstad Veendam Concours Hippique is klaar voor de start

Achief Foto: ACTA Fotografie ( 06 109 439 10 )

PAARDENSPORT - Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 september zal het Borgerswold park in het teken staan van de paardensport. Het is alweer de achtste keer dat LR&PC Veendam e.o. het Parkstad Veendam Concours Hippique organiseert. De afgelopen zeven jaren waren een groot succes. Dit jaar zullen er zo'n 2000 combinaties aan de start verschijnen. Dat is echt uniek voor een buitenconcours in de provincie Groningen.

Drie dagen dressuur- en springsport voor paarden en pony's in de klassen B t/m ZZ, ZZ-licht, ZZ-zwaar en 1.40m nationaal in het schitterende Borgerswold park te Veendam. Het beloofd op zondag in de finale van het concours, De Grote Rabobank prijs, een ware strijd te gaan worden met o.a. Wiljan Laarakkers, Hester Klompmaker, Jur Vrieling, Suzanne Tepper en Weite Oldenziel.

De toevoeging van de ZZ-licht en ZZ-zwaar dressuur rubrieken aan het programma lijken een waar succes, de aanmeldingen lopen storm.

Op vrijdag 21 september zal de eerste ruiter om 13:00 het veld betreden en op zaterdag en zondag om 08:00. Kijk voor het volledige programma op www.lrveendam.nl . Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis.


Programma Boekje Downloaden