Agenda

Expositie van regionale kunstenaars bij Kunst in Huis! Datum: 
vrijdag 7 oktober 2022 16:00

 

Fb_opening2.png

Zondag 9 oktober om 16.00 is de opening van de groepsexpositie ‘Veenkunst #1’ bij galerie en kunstuitleen Kunst in Huis. In deze expositie wordt er werk getoond van gevestigde en nieuwe talenten, die wonen of werken in Veendam en omstreken. Kom deze fantastische expositie met eigen ogen bekijken in het monumentale pand Van Heijningen Bosch te Veendam!

Een afwisselende expositie
Er doen negen kunstenaars mee die ieder in hun eigen stijl en medium werken. Het belooft dan ook een afwisselende expositie te worden met schilderijen, tekeningen, litho’s, aquarellen en werken in gemengde media.
De deelnemende kunstenaars zijn Roland Beyer (Stadskanaal), Diane Brodie (Blauwestad), Albert Compagner (Valthermond), Martin Horneman (Veendam), Wiltfried Pathuis (Veendam), Robin Stemerding (Veendam), Eza Weijer (Veendam), Aly van der Woude (Wildervank) en Theo Zwinderman (Veendam).

Hedendaagse kunstenaars uit Oost-Groningen
Kunst in Huis wil graag een podium bieden aan hedendaagse kunstenaars uit Oost-Groningen en besteedt hier elk jaar middels een expositie aandacht aan. Indien het concept bevalt zal volgend jaar de expositie ‘Veenkunst #2’ volgen. 

Grote opening
De opening van de expositie vindt plaats op zondag 9 oktober om 16.00 en zal worden geopend door Hendrik Hachmer, directeur van het Veenkoloniaal Museum. Iedereen is welkom! Bezoekers kunnen zich aanmelden voor de opening via info@kunstinhuis.nl o.v.v. het aantal personen. De tentoonstelling loopt tot en met 30 december. Kom langs bij Kunst in Huis, Beneden Oosterdiep 63 te Veendam.