Nieuws

Zet Veendam(mers) in het lichtWie zet jij in het licht.png

Het idee van de lichtjesroute ‘Van Veendammers voor Veendammers’ heeft de afgelopen edities laten zien dat er veel saamhorigheid en gezelligheid in de gemeente is. Buurtgenoten zochten elkaar op en toverden hun huis, tuin of straat om in een sprookjesachtig tafereel. De Lichtjesroute was letterlijk en figuurlijk een verbindende factor voor de inwoners van Veendam.

De stijgende (energie) prijzen, is een grote zorg voor iedereen. We merken dat dit ook speelt onder de Veendammers. We (de organisatie) willen daarom een beroep op Veendammers die andere Veendammer in het licht willen en kunnen zetten.  

Zelf nemen we het voortouw en geven we 5 sets LED verlichting weg.  We hopen dat er meer Veendammers en/of ondernemers zijn die hier een steentje aan bij willen dragen in de vorm van een financiële bijdrage, zodat we meer sets weg kunnen geven of via een andere manier zodat we de inwoners van Veendam ook ik 2022 in het licht kunnen zetten.

Via de website kun je aangeven wie jij graag een set verlichting wil geven. Dit mag ook voor je zelf zijn. Ook als je een bijdrage wilt leveren kan dit via de website https://lichtjesroute-veendam.jimdosite.com/

We kunnen enkel garanderen dat er 5 verlichtingssets worden verloot, maar hopelijk kunnen we met elkaar iets voor elkaar betekenen.