Sport

V & Z - week 38V&Z_Veendam.png

Er werden nog een aantal bekerwedstrijden gespeeld en de uitslagen daarvan zijn: KP Service – 19 Mei 1-2, De Vastgoedschilder – V/d. Laan Verzekeringen 4-5, Drenth Install. Techn. -  Adviesunie Lokken 5-0, MOG ICT – V/d. Laan.nl 2-8, Salon la Granja – Hello Kitty Warriors 6-11.

De competitie is nu dus ook in volle gang en daar werd in de hoofdklasse afgetrapt door Dijk Administratie tegen JS- Viro en dat werd 1-0 en ondanks de weinig doelpunten was het een hele mooie wedstrijd. Ook moest nieuwkomer NIJMKO Fc. Aantreden en wel tegen Osman Gazi en gekeken naar de bekerwedstrijden van NIJMKO hadden we gedacht dat dit team wel heel goed zou meekomen, maar ze kregen een nederlaag te slikken met 3-7 en Gall scoorde er vijf voor Osman Gazi.

In de eerste klasse won Sandra’s Hairstudio met 12-4 van Istanbul Veendam en daar scoorde Gijben er vijf voor Sandra. Fc. Noncha won met 8-2 van Smit Facility en Roskamp Auto materilalen B.V. won met 5-4 van Autobedrijf Smid Meeden en Dofine verloor met 3-4 van Bert Ritsema Futsal. De eerste klasse kon wel een spannende competitie worden.

Taxi  Molijn verloor in de tweede klasse met 4-5 van Voetzorg van Maanen en Veen Auto’s – Prins Elektro Techniek werd 4-4 en in deze wedstrijd kreeg een speler van Pr. Elektro geel na hands binnen de zes meter en moest eraf met geel en de strafschop die daarop volgde werd benut en de scheidsrechter werd uitgescholden en de speler kreeg hiervoor rood en moest het veld verlaten. Erg vervelend dat dit gebeurd en misschien moet zo’n speler zelf maar gaan fluiten. Beste HV verloor van By Kielman met 3-4 en Next 360 won met 6-5 van Feiken CV.

In de vierde klasse werd een wedstrijd gespeeld en die ging tussen de Kandelaar en Faber & Faber en de uitslag werd 5-10 en Tehubijuluw en Faber scoorden er elk vijf.