Sport

Verslag V&Z - week 37V&Z_Veendam.png

Ook de afgelopen week zijn er bekerwedstrijden gespeeld en er waren geen afzeggingen. Ook werden er in de derde klasse 2 wedstrijden gespeeld. Wel kregen wij te maken met het afmelden van 2 teams afgelopen week en dat zijn Gervas en Gadero. Dus gaan we met 48 teams verder.

De Vastgoedschilders verloren van v/d. Laan.nl met 1-4 en het team is behoorlijk beter geworden met veel nieuwe spelers en ook in de derde klasse werd nog gespeeld V/d. Laan Verzekeringen tegen nieuwkomer KP Service en de uitslag daarvan is 2-4 geworden.

Bekeruitslagen zijn: Dofine – Voetzorg van Maanen 2-5, Sportcafé Sportplein – Osman Gazi 5-9, Nijmko – J-S Viro 10-1, Hello Kitty Warriors – Salon la Granja 8-5, Adviesunie Lokken – Drenth Install. Techn. 1-8, Fc. Flamingo’s – GHV 3-4,Stukbedrijf M. Stevens – Next 360 1-6, H.S.J,L,’21 - Faber & Faber 0-3 en Clias/v.d. Laan Verzekeringen – Clay Consultancy 1-4.

Het bestuur wil iedereen er nogmaals op wijzen dat er max. 2 mensen als zaaldienst mogen fungeren en dat men 15 min. voor aanvang aanwezig dient te zijn. Tevens wil het bestuur laten weten dat er geen alcoholische dranken en glaswerk in de hallen zijn toegestaan.