Agenda

Klassieke thriller film - InexorableDatum: 
maandag 19 september 2022 19:30

 

maxresdefault.jpg

Klassieke thriller Inexorable met
de finesse van een arthousefilm in Filmhuis

Tegen de rijke familie Bellmer zegt ze dat ze is overvallen, maar de kijker weet wel beter – Gloria heeft net haar eigen gezicht beurs gemept met een colablikje. De vraag is natuurlijk waarom ze deze aandacht wil. In de thriller Inexorable wordt steeds duidelijker dat deze jonge vrouw voor niets wijkt om het gezin van Marcel en Jeanne te infiltreren.

Terwijl Marcels vrouw werkt aan de renovatie van het huis en de begeleiding van diverse auteurs, onder wie haar echtgenoot, trekt de kunstenaar zich in zijn nieuwe kantoor de haren uit het hoofd. Marcel is een schrijver met een ‘writer’s block’. Samen met zijn vrouw Jeanne en dochter Lucie trekt hij daarom in het grote landhuis van zijn schoonfamilie. Hij hoopt hier een vervolg te schrijven op zijn hitroman Inexarable. Alleen er komt niets! 
Gloria, de nieuwe oppas van Marcels dochter, gaat deel uitmaken van het huishouden, zorgt voor wat broodnodige afleiding. Gloria blijkt echter een aanbidder van Marcel zijn eerdere werk, iets wat bij hem weer triggert en een obsessie voor Gloria ontwikkelt. Zoals vaker bij kleine mannen die zich groot voordoen, onderschat hij een aantrekkelijke vijand direct.

Datum: Maandag 19 september
Aanvang: 19:30 uur 
Toegang: € 8,00 [ niet leden ]

Tickets en informatie via: www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de
theaterkassa. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 16.00 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl