Sport

Kom sporten bij V.A.S. Veendam



123.png

V.A.S Veendam heeft ruimte voor nieuwe leden en vrijwilligers.

Vereniging Aangepast Sporten Veendam is een vereniging voor mensen die sporten leuk vinden maar het allemaal net even anders moeten uitvoeren. Hetzij door een lichamelijke en/of zintuiglijke beperking, chronische aandoening, hartklachten, bij ons kan er gesport worden onder deskundige begeleiding en aanwezige EHBO-er..

Elke donderdag avond wordt er een leuke les gegeven door een bevoegde trainer van 19:00 tot 20:00 uur in de Sorghvliethal te Veendam. Tijdens de les zijn er warming-up oefeningen, samen voetballen, hockeyen, volleybal en zelf ingebrachte sportmogelijkheden.

Voor de hartpatiënten is er zwemmen, in het wedstrijdbad van zwembad Tropiqua, op maandagavond van 18:00 tot 19:00 uur. Woensdagmiddag van 13:00 uur tot 14:00 uur is er zwemmen in het wedstrijdbad van zwembad Tropiqua. Er is een tillift voor de rolstoel aanwezig. Onze vrijwilligers kunnen u meehelpen met uit- en aankleden en kunnen tevens mee in het water voor begeleiding. 

Ook is er op woensdagmiddag van 13:00 uur tot 14:00 uur Aquarobic in het wedstrijdbad, met de bodem omhoog. Gezellig in een groep bewegen op muziek in het water. Deze les is er ook op zaterdagmorgen van 9:00 uur tot 10:00 uur in het tropische gedeelte van zwembad Tropiqua. 

De jeugd kan bij ons terecht voor de diploma’s A, B en C. Op de zaterdagochtend zijn er twee groepen van 9:00 tot 10:00 uur in het wedstrijdbad aan het zwemmen en oefenen voor het diploma. En duurt het wat langer, dan is dat zo, want plezier in het bewegen en sporten staat voorop.

Je kunt bij ons op een gezellige manier, in een groep sportief zijn.

Voor meer informatie of belangstelling voor een van deze sporten, kom dan langs of kijk op onze website www.vasveendam.nl of bel 0623085917