Nieuws

“Pruif Veendam” met lekkernijen en straattheater
in plaats van de Pruiverij en OetmaarktDe Pruiverij, in combinatie met de Oetmaarkt, behoorde altijd tot de toonaangevende evenementen op de kalender van centrum Veendam. Helaas heeft Covid hier ook zijn sporen achtergelaten!

Zoals vele ondernemingen kampt de Veendammer horeca ook met personeelskrapte. Hierdoor lukt het niet een Pruiverij zoals we gewend waren te organiseren.

Maar niks doen is geen optie! Daarom kunt u terecht bij 18 Veendammer ondernemingen in het centrum om een lekker hapje of mooie aanbieding te proeven. Bezoek de verschillende zaken en geniet van het culinaire hoogstandje wat ze voor u in petto hebben.

Ook theater vanBeresteyn heeft de Oetmaarkt in een ander jasje gegoten. Hier kunt ook terecht om het nieuwe theaterprogramma te proeven!

Naast het proeven zijn er diverse straattheateracts te bewonderen. Zoals BEET!, een doldwaze act op grote hoogte die graag jullie wil beetnemen! Of geniet van Mister BEATZ in zijn gepimpte Mercedes die zorgt voor de vrolijke noten. Ook kun je genieten van dweilorkest Wakker Worden en de mysterieuze walking act “Lichtbrengers van het wad”.

Voldoende reden dus om weer naar centrum Veendam te komen op zaterdag 10 september a.s. tussen 13.00 en 17.00 uur!