Nieuws, Sport

Winkler Prins Charity Golf Tournament daverend succes!



Afgelopen zaterdag organiseerde Winkler Prins Veendam voor de vierde keer het Winkler Prins Charity Golf Tournament op de Golfclub de Compagnie in Veendam. De opbrengst van deze dag gaat naar Cosis in Veendam. Cosis ondersteunt cliënten met een verstandelijke beperking om zelf grip te krijgen en te houden op hun leven. In Veendam gaat het om ongeveer 100 cliënten.

De omstandigheden waren perfect! De zon hielp mee om de geheel verzorgde dag, compleet met catering op en naast de baan, succesvol te laten verlopen. Zo’n 125 deelnemers vanuit het bedrijfsleven en/of sponsoren, evenals privépersonen kwamen op het toernooi af. De dag stond in het teken van ontspanning, netwerken, maar bovenal gezelligheid en dat was mogelijk dankzij de vele sponsoren, de golfclub, het golfrestaurant en de vrijwilligers. Tijdens de dag was Cosis zelf ook met een kraampje en een aantal cliënten aanwezig. De dag werd afgesloten met een barbecue.

Winnaars wedstrijd en clinic
Na afloop mochten de volgende golfers een prijs in ontvangst nemen:
18 holes toernooi

  • 1e prijs: Marian Jonker, Arjen Dol, Gerjan Kruimink en Henk van Linge
  • 2e prijs: Paul Zoet, Arjen Scholten, Henk Luiken en Wilfred Boelens  
  • 3e prijs: Roelf Kloppenborg, Carel Kral, Richard Bouman en Klaas Sie

Longest drive Petra Oolders en Sander Baas

Neary: Henk Luiken met 7,52 meter

Onder de clinicers zaten meerdere talenten met aanleg voor het golfspel. De prijzen gingen hier naar de volgende deelnemers:

  • 1e prijs: Rita Scholtens en Jetse v/d Meulen
  • 2e prijs: Nicole Dibbets, Robert Boer en Martijn ten Duis
  • 3e prijs: Aafke de Bruijn

Deze dag werd er helaas geen hole-in-one geslagen, maar de door Volvo Veendam beschikbaar gestelde prijs is onder alle deelnemers verloot. Een weekend gratis rijden in een elektrische Volvo is gewonnen door Richard Bouman.

Baten voor Cosis Veendam
Het mooiste moment van de dag was de overhandiging van de cheque aan Cosis. Een grote wens van de cliënten van Cosis is om een compleet kerstgala te organiseren. Niet iedereen heeft de gelegenheid kerst met familie of vrienden te vieren en vaak zijn ze tijdens de feestdagen extra eenzaam. We willen hen graag een geweldig feest geven, waarop iedereen zicht even heel speciaal mag voelen; een moment om nooit meer te vergeten. De opbrengst van maar liefst € 6.555,- zal zeker bijdragen aan een fantastisch gala waaruit herinneringen voor het leven zullen voortkomen.

Wpgolf.nl
Na de overhandiging van de cheque werd de dag feestelijk met een barbecue afgesloten. Een impressie van deze dag is terug te vinden via wpgolf.nl.

Facebook WP Charity Golf Tournament
Op Facebook zijn meer foto’s te vinden die gemaakt zijn op 3 september.