Sport

Zaalvoetbalseizoen 2022/2023 V&Z van start



V&Z_Veendam.png

Het zaalvoetbalseizoen van V&Z gaat op 7 september van start met de bekerwedstrijden. Er zijn dit jaar 50 teams actief en dus in elke klasse 10 teams. Het leek erop dat we weer met 49 teams zouden gaan beginnen, maar gelukkig kwam er nog een team bij en die wilde ook nog wel in de hoofdklasse spelen.

Het bestuur wil een ieder erop wijzen om het huishoudelijk reglement goed door te lezen en deze staat op onze site, want er zijn een aantal regels gewijzigd voor de zaaldienst en het afzeggen van wedstrijden e.d. Dus lees ze door, want het bestuur zal erop letten en de gevolgen zijn voor jullie zelf.

We zoeken ook nog scheidsrechters, want het is wel heel moeilijk om alle de wedstrijden te bezetten. Als er iemand is die belangstelling heeft kan zich melden bij voorzitter Aeilt Hassing en voor begeleiding zorgt V&Z.

Het bestuur heeft er zin in om na de coronaperiode er weer een volledig seizoen van te kunnen maken. Er zijn veel teams die de zaaldienst hebben afgekocht en daarom is V&Z ook opzoek naar mensen die een avond zaaldienst willen doen en daar staat een vergoeding tegenover van 25 euro en wat je moet doen staat op onze site venzveendam.nl.

Het bestuur wenst iedereen een sportief seizoen en denk eraan dat wij het ook voor ons plezier doen en zeker ook onze scheidsrechters en als men het met een beslissing niet eens doe dat dan op een manier zoals het hoort, want de straffen zijn zeer hoog, want wees blij dat deze mensen er zijn, want anders is er geen zaalvoetbal meer in Veendam en dat zou erg jammer zijn.
Wij zijn er klaar voor en hopelijk de teams ook.