Nieuws

Onderscheiding voor Charlotte Neerken
Bridgeclub Veendam302148535_5476620359120346_1631225525581689461_n.jpg

Door Peter Panneman

Maandagavond is tijdens de jaarvergadering van Bridgeclub Veendam een bijzondere onderscheiding uitgereikt door de Nederlandse Bridgebond aan Mevr. Charlotte Neerken. De onderscheiding werd uitgereikt namens de NBB door mevrouw Nettie Hulstein-Luining, voorzitter van het district Groningen van de NBB.

De kei is een onderscheiding die door de Nederlandse Bridge Bond, wordt toegekend aan leden die zich binnen hun vereniging buitengewoon hebben ingespannen, of zich nog steeds inspannen, dan wel anderszins van grote betekenis zijn geweest voor hun vereniging of daarbuiten met een aan bridge gerelateerde gebeurtenis of activiteit. 

Charlotte Neerken krijgt deze onderscheiding voor haar bestuurlijke functies vanaf 1994 en vanaf 1995 als vicevoorzitter van de club. Daarnaast is zij al die tijd zeer actief lid van de technische commissie waarbij zij onder andere ook de competitiewedstrijden op de maandagavonden organiseert. Als wedstrijdleider is zij ook het aanspreekpunt voor de leden bij diezelfde competitie. Ook tijdens de corona-jaren was zij de meedenker en probleemoplosser bij de (on)mogelijkheden die de pandemie ook voor het bridgen met zich meebracht. Daarnaast vertegenwoordigt zij ook de vereniging bij de vergaderingen van het district en neemt zij deel aan de district-viertallen competitie.