Nieuws

De cursussen van Web in de Wijk Veendam beginnen weerAl 12 jaar verzorgt Web in de Wijk Veendam computercursussen voor met name de wat ouderen onder ons. Door de Corona pandemie konden er de afgelopen jaren een aantal cursussen niet doorgaan, maar vanaf september beginnen we weer met het geven van cursussen.

Op 21 september start er een basiscursus Windows 10.
Voor deze cursus wordt gebruik gemaakt van een laptop van Web in de Wijk Veendam. De prijs van de cursus is € 15 voor 10 lessen. U krijgt hiervoor een cursusboek, waarin ook notities kunnen worden gemaakt en een USB-stick waarop de opgaven kunnen worden bewaard zodat u alles thuis nog eens rustig na kunt kijken. Na afloop wordt er een certificaat uitgereikt. Bij iedere cursist zit een begeleider die ervoor zorgt dat u niets mist tijdens de cursus. Tijdens deze cursus kunt u ook aangeven over welke onderwerpen u wel iets meer zou willen weten, bijvoorbeeld Dropbox, Mail, Excel of nog iets dieper ingaan op de instellingen van Windows 10. Dat zouden we dan in een aantal themalessen, volgend op de basiscursus, kunnen behandelen.

Verder willen we, waarschijnlijk in het voorjaar van 2023, een aantal cursussen/workshops geven met betrekking tot tablet en smartphone en ook een basiscursus Windows 11.

De cursussen worden elke woensdag gegeven van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur in de Meridiaan, Schaepmanstraat 21 in Veendam. 

Daarnaast heeft Web in de Wijk Veendam vanaf 23 september ook weer iedere vrijdag van 10:00 - 12:00 een inloopochtend in het  ’t Veencompas, het gebouw van deBasis, voorheen het Compaen gebouw.
Er zijn dan een aantal vrijwilligers aanwezig om u te helpen met vragen en problemen die u heeft op het gebied van computer, laptop, tablet en smartphone.
Deze hulp is geheel gratis en verplicht u tot niks.
De locatie is het ’t Veencompas, Jan Salwaplein 3, Veendam (ingang Zorg en Welzijn).

Voor de cursussen en eventuele vragen kunt u zich wenden tot Jantina Hoving. 
Tel. 0598-620829 of 06-50291195.
U kunt ons ook bereiken via mail op webindewijkveendam@hotmail.nl of via onze website www.webindewijkveendam.nl

Wij zien u graag op één van onze cursussen of bij de inloop.