Summerfun

Summerfun sluit zomervakantie feestelijk af met een familiebingo



POSTER BINGO 18 AUGUSTUS.jpg

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En met dat motto sluit Summerfun het zomerseizoen van 2022 feestelijk af. Op donderdag 11 augustus stond de bingo op de planning. Voor deze bingo had zich al een mooi aantal mensen aangemeld. Met de temperaturen die donderdag 11 augustus aangekondigd zijn heeft Summerfun besloten de bingo te verplaatsen naar donderdag 18 augustus. Zelfde tijd (18.30 – 20.15 uur), maar niet dezelfde locatie! 

“Summerfun heeft gekeken naar een mogelijkheid waarbij er meer mensen mee kunnen doen aan onze bingo en daarom wijken we uit naar het Jacob Bruggemacentrum. Daar kunnen we meer mensen kwijt, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd” zo laat ‘Mister bingo’ Bart Kruizinga weten.  

Met deze activiteit sluit Summerfun het zomerseizoen op feestelijke wijze af. Samen met de ouders en kinderen maakt Summerfun er nog 1 keer een feestje van met deze familiebingo. Daarna neemt Summerfun zelf vakantie en keren zij later in het jaar weer terug met nieuwe activiteiten. Zowel fysiek als voor Bij Je Thuis. 

De mensen die zich aangemeld hadden voor onze bingo op 11 augustus zijn persoonlijk geïnformeerd en kunnen bij ons aangeven of zij de 18e ook deel willen nemen. De mensen die ook nog willen mee doen kunnen zich nog aanmelden. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar summerfun@debasisveendam.nl o.v.v. het aantal kinderen en begeleidend volwassene/volwassenen). 
De kosten voor de bingo zijn 2,50 per persoon en is inclusief een kopje koffie/thee, en ranja voor de kinderen.
Summerfun stuurt een bevestiging met meer info.