Nieuws

EM Sporting | Bedrijfskleding Veendam_DSC3237_2.jpg

Tekst Hans van Noort [ hansvannoort@parkstadveendam.nl ]

Wie is EM Sporting|Bedrijfskleding?
Een opsomming: bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, sportkleding, sportartikelen en -accessoires, sportprijzen, trainingsmaterialen en -benodigdheden, alle merken werkschoenen. Als je deze items verder uitdiept, kom je op enorme veelheid aan artikelen, die allemaal met werk en/of sport te maken hebben. Logisch dat je je dan totaalleverancier op het gebied van sport en werkkleding mag noemen. Totaalleverancier een mooi woord, bij EM Sporting|Bedrijfskleding maken ze het ook nog eens waar.
Het begint consequent. We worden ontvangen met een kopje koffie. Het kopje is bedrukt met het logo van EM Sporting|Bedrijfskleding. Bedrijfspromotie kan op allerlei manieren, dit is er één van.

EMSportinglogo.png

Toch maar even de diepte in. 
We beginnen met de PBM’S (Persoonlijke Beschermingsmiddelen). Deze middelen maken deel uit van de werkkleding. PBM’S variëren van handschoenen – veiligheidscaps – beschermbrillen – werkschoenen – beschermende kleding etc.
Werkkleding en PBM’S moeten aan strenge veiligheidseisen voldoen, vastgelegd in Europese
Richtlijnen waaronder de ISO- en EN-normeringen vallen, zoals bescherming tegen elektrische vlambogen, tegen hitte en vlammen, tegen vloeibare chemicaliën en hoge zichtbaarheidsbescherming overdag. Het moeten voldoen aan al die normen wil natuurlijk niet zeggen dat deze werkkleding of werkschoenen niet lekker mogen zitten of dragen. Die tijd is allang voorbij. Functionaliteit én comfortabel kunnen anno nu best samen.
EM Sporting|Bedrijfskleding heeft het dealerschap van diverse bedrijfskledingmerken, zoals DASSY – TRICORP – FHB – PORTWEST – SIOEN.
Bij werkkleding denk je niet één twee drie aan kleding voor de zorg. Niet dat die aan veiligheidseisen moeten voldoen, maar het moet wel lekker zitten en ook de zorg wil graag onderscheidende werkkleding dragen. Ook hierin heeft EM Sporting|Bedrijfskleding zich gespecialiseerd. Ook hier is een dealerschap gesloten met het gerenommeerde merk HAEN. Kenmerken: stijlvol, hoogwaardig materiaal, fijne pasvorm én modieus! In menig verzorgings(te)huis, ziekenhuis, (tand)artsenpraktijk of thuiszorg mag het best een beetje eigentijdser. Met HAEN kan dat!

_DSC3222_2.jpg

Het totale assortiment Bedrijfskleding omvat shirts, polo’s, broeken, overalls, sweaters en ga zo maar even door. Ook de accessoires verdienen aandacht. Denk eens aan werkhandschoenen in allerlei maten en soorten met eveneens diverse hoge veiligheidsnormen. 
Mooi hé, als op Bedrijfskleding het logo van de zaak prijkt? Bij EM Sporting|Bedrijfskleding kunnen ze op elke ondergrond het logo of naam van uw bedrijf aanbrengen. Van transfers, borduringen, zeefdruk, alles is mogelijk. Een specialiteit!
Opvallend en toch wel een beetje trendy te noemen is dat de Bedrijfskleding tegenwoordig zowel een mannen- als een dames lijn heeft. 

_DSC3235_2.jpg

Dan naar de andere tak van EM Sporting|Bedrijfskleding. De trainingsmaterialen en -benodigdheden. In de showroom zien we scheidsrechter fluiten, pionnen, speedladders, foamrollers een doel en een tsjoek.  Dit laatste vraagt om enige uitleg. Het is een soort doeltje met een trampolinefunctie. De bal stuitert terug en de rebound kan beginnen.
Ron, mede-eigenaar van EM Sporting|Bedrijfskleding en oud-doelman van BV Veendam (jeugd) en Cambuur Leeuwarden én momenteel keepertrainer bij HFC ’15 in Hoogkerk, weet waar hij het over heeft! Een man uit de praktijk.
EM Sporting|Bedrijfskleding voert buiten de standaard materialen ook een eigen merk genaamd TACTICCOACH. We zien een bidonhouder naar eigen ontwerp, duurzaam en volledig van gerecycled materiaal gemaakt. Een zwarte ballentas voor 5 ballen van 600D Polyester, een zwarte ballentas voor 10/12 ballen van 600D Polyester, een eigen ontworpen waterzak van hetzelfde materiaal en allemaal perfect bedrukbaar. Dit alles wordt speciaal geïmporteerd. Verder omvat het eigen merk/eigen ontwerp TACTICCOACH diverse andere artikelen, van coachborden in tafelvorm voor veel sporten en diverse coach notitieblokken. Vernuftig!
Verschillende grote clubs uit de eredivisie en eerste divisie in Nederland en België behoren tot de klantenkring van EM Sporting|Bedrijfskleding en ons eigen FC Groningen. Deze laatste komt voor al hun trainingsmateriaal richting Veendam. Denk niet dat de verkoop zich alleen beperkt blijft tot Nederland en België, néén, de SIA-voetbalschool op Aruba (Soccer Institute Aruba) is hier al jaren een graag geziene klant.

_DSC3240_2.jpg

Sportkleding is weer “een andere tak van sport.” In de showroom hangt de kleding van het Italiaanse topmerk Macron, het 3e grootste sportmerk in Europa. Macron is een zeer gerenommeerd sportmerk en is op velden steeds vaker te zien. Scheidsrechters van de UEFA
Champions League, Donar, SC Heerenveen en vele andere clubs in het Noorden en natuurlijk in de rest van het land en daarbuiten dragen allen de kleding van Macron. 
Al sinds 2008 is EM Sporting|Bedrijfskleding officieel dealer van Macron. Dit merk is alleen verkrijgbaar in de daarvoor aangewezen stores. Buiten de reguliere collectie is het ontwerpen van customkleding een mogelijkheid bij EM Sporting|Bedrijfskleding. De service gaat ver. Digitaal wordt samen met de vereniging de outfit van een clubtenue ontworpen en na goedkeuring ligt een aantal weken later de shirts klaar om afgehaald te worden. Voordeel hiervan is dat de tekst en het logo/embleem één is met de stof en er niet af kan gaan. Het wordt sublimatiekleding genoemd.

_DSC3218_2.jpg

Bij binnenkomst vallen nog een aantal dingen op. 
Sportprijzen als bekers, (glas)standaards, medailles, erelinten, wandborden, rozetten, sportbeelden in overvloed. Of het nou gaat om biljarten, golf, tennis, avond4daagse, viswedstrijd, een sporttoernooi, je kunt niet bedenken of er is wel een medaille, beker of erelint voor te vinden. De inscriptie en/of opdruk verzorgt EM Sporting|Bedrijfskleding allemaal zelf. Speciale machines staan hen ten dienste. “Het personaliseren van prijzen komt ook steeds meer voor,” vertelt Evelien met enige trots. “Wij kunnen daar uitstekend voor zorgen.”

Al in 2015 heeft EM Sporting|Bedrijfskleding een keurmerk in de wacht gesleept voor haar webwinkel, het zogenaamde Webwinkelkeur. Dit kwaliteitskeurmerk wordt internationaal erkend én gecontroleerd. Het staat voor zekerheid, transparantie en duidelijkheid. 

_DSC3243_2.jpg

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij EM Sporting|Bedrijfskleding.
Denk hierbij aan: door wie worden de materialen gemaakt, geen kinderarbeid, van wat voor materiaal wordt het gemaakt, normale prijshanteringen, energiezuinig omgaan met apparatuur, maar ook aan hergebruik van materialen. De inrichting van hun bedrijf is hier een mooi voorbeeld van. Verschillende delen van het interieur zijn bezig aan een 2e leven!

Tot slot is het goed te weten wat Ron aangeeft;  “We denken mee, komen onze afspraken na en we zien onze klanten graag terug. Mond op mondreclame is het resultaat.” 

_DSC3247_2.jpg

Totaalleverancier – noblesse oblige. Van Dale zegt: verplicht tot goede prestaties. 

Bij EM Sporting|Bedrijfskleding zit je goed!

Waar kun je EM Sporting|Bedrijfskleding vinden:

Adres: Transportweg 46  9645 KX  VEENDAM
Telefoonnummer: 0598 – 717 718
Mobielnummer: 06 – 1150 7510
Website: www.emsporting.nl
E-mailadres: info@emsporting.nl
Openingstijd showroom: ma t/m vr: 09.30 – 17.00 uur   
Afwijkende tijden op afspraak


Fotoalbum: