Summerfun

Zomervakantie met Summerfun



Poster Sportief begin 2022.jpg

Het is al bijna weer zover.
Nog een paar weekjes en dan......ZOMERVAKANTIE! 

We zijn er allemaal wel aan toe en het team van Summerfun kijkt al weer enorm uit naar de vakantie die komen gaat. De afgelopen jaren zijn de knutselpakketten voor thuis als nood geboren omdat Summerfun wel graag iets voor de kinderen en ouders wilde doen. Deze pakketten waren erg geliefd en met de pakketten kon Summerfun meer kinderen en hun ouders/verzorgers voorzien van een leuke activiteit, alleen dan voor thuis. 
Deze formule is een waar succes gebleven en onder het motto wat goed is moet je goed houden blijven wij de knutselpakketten erin houden dit jaar. Alleen is er nu niet iedere week een pakket, maar iedere 2 weken. 

Poster zomerweken.jpg

Summerfun vult de rest op met fysieke activiteiten, zoals vanouds, zoals we jaren geleden deden. Er komen diverse activiteiten op de agenda. Denk bijvoorbeeld aan kanoën, knutselen, bingo enz. Houd hiervoor de facebookpagina Summerfun Veendam goed in de gaten. Veel van deze activiteiten hebben de naam Mini&Maxi. Dat betekent dat de activiteit geschikt is voor een kind samen met een ouder/verzorger. 

Dit jaar werkt Summerfun met 3 ontzettend leuke thema's. De eerste heet een Sportief begin. Een thema om de zomervakantie sportief in te gaan. In dit pakket zitten allerlei knutselmaterialen om zelf spellen te maken en om natuurlijk lekker met elkaar te spelen. 
Het pakket is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. 
Aanmelden voor het eerste pakket kan door een mail te sturen naar summerfun@debasisveendam.nl
Summerfun stuurt een bevestiging met meer informatie.