Sport

Handbalsters Aeolus sluiten af met beachtournooi AmelandIMG-20220612-WA0001.jpg

De handbaldames van Aeolus monsterden tijdelijk aan op de veerboot naar Ameland om daar deel te nemen aan het jaarlijks beachhandbal toernooi op het strand van Nes. Na de poulewedstrijden op zaterdag volgden de finales op de zondag. Uiteindelijk eindigden de Wildervanksters op de 6e plek in de eindrangschikking. 

DSC_0088.JPG

Een afvaardiging van 7 speelsters doorkruiste het Wad om het zaalseizoen '21/'22 op een leuke manier af te kunnen sluiten. De weergoden waren de organisatie goed gezind want beide dagen bleken zonovergoten. Bij Aeolus werden de prestaties ondergeschikt gemaakt aan een gezellig afsluiten van het afgelopen seizoen. Ondanks het feit dat de ploeg geen mogelijkheid zag om te trainen voor deze spectaculaire vorm van handbal, zag men toch kans om op zondag de wedstrijd om de 5e en 6e plaats te spelen. Uiteindelijk rolde er een 6e plaats uit en daar kon iedereen bij Aeolus prima mee leven.

DSC_0092.JPG

Uiteraard is de voorbereiding op het komende seizoen al in volle gang. In die voorbereiding is plek ingeruimd om op 11 september in de eigen Wildervanckhal een toernooi met 5 ploegen af te kunnen werken. Inmiddels is duidelijk dat die wedstrijden tussen 11:00 en 16:00 gespeeld gaan worden. Voor publiek zijn die duels gratis bij te wonen.