Nieuws, Sport

Winkler Prins organiseert Charity Golf Tournament01.jpg

Dankzij vele sponsorbijdragen kan op zaterdag 3 september weer het WP Charity Golf Tournament worden georganiseerd. Het is een toernooi over 18 holes (Texas Scramble) op de golfclub De Compagnie in Veendam. Gedurende de gehele dag worden de deelnemers op diverse manieren verrast. Na het actieve deel sluiten we af met een borrel en een barbecue- en saladebuffet.

Het goede doel
Zoals altijd doneren we de opbrengsten aan een goed doel. Dit jaar is ervoor gekozen om een heus kerstgala te organiseren voor de cliënten van Cosis in de gemeente Veendam. Cosis ondersteunt cliënten met een verstandelijke beperking om zelf grip te krijgen en te houden op hun leven. In Veendam gaat het om ongeveer 100 cliënten.

Een grote wens van de cliënten van Cosis is een compleet kerstgala. Niet iedere cliënt heeft de gelegenheid kerst met familie of vrienden te vieren en vaak zijn ze tijdens feestdagen extra eenzaam. We willen hen graag een geweldig feest geven, waarop iedereen zich even heel speciaal mag voelen: een dag om nooit meer te vergeten.

Inschrijven
Iedereen met een GVB kan zich inschrijven. Je hoeft dus niet een leerling of personeelslid te zijn geweest. Dus heb je een GVB en wil je meedoen aan een volledig verzorgde leuke golfmiddag met als afsluiter BBQ en saladebuffet (incl. drankjes), schrijf je dan in. Ook kan je als flight (vier personen) inschrijven. Kijk voor meer informatie op www.wpgolf.nl en schrijf je alvast in.