Nieuws

Bogdike met combinatie Veendammer Rock & MagicIMG_1125.jpg

Bogdike’s Rock & Magic heeft op bevrijdingsdag voor veel vertier gezorgd in centrum Veendam. Er was voor jong en oud veel vertier.

Vanaf 13.30 uur was het Museumplein het domein van het optreden van bands. Voor het jonge publiek (en ook oudere) liepen er allerlei sprookjesfiguren door het centrum. Goochelaar Jan en Hilbert Geerling hebben korte voorstellingen gegeven. Theater Straalman en Vriesman's Willy Wonka was geboekt en heeft Jacqueline van theater NOWAK voor de kinderen mooie ballonfiguren gevouwen. Acrobaat Jos Tipker heeft het publiek verbaasd met zijn acts.

IMG_0140.JPG

Een prachtige samenwerking leidde tot een mooi festijn. De Kiwanis hadden het Veenlustplein omgetoverd tot een Oud Hollands-spelletjesplein. Wijk en Buurtcentrum Centrum Veendam deelde ijsjes uit aan de kinderen.

Summerfun heeft een Oempa Loempa speurtocht gehouden. Lange lokken bij kinderen werden gratis ingevlochten bij Sandra’s Hairstudio. In het centrum was er ook de gelegenheid om te tekenen.

IMG_0042.JPG

Op het Museumplein heeft de 'Little Cash band' met Krzysztof Groen op het podium de spits afgebeten. Met het optreden van The Happy Tunes met onder meer Gina de Boer en Mama Maffia met frontman Peter Bloem stal vooral Gina de show. Ze zong en bewoog als in oude tijden.

IMG_0706.JPG

De muziekschoolband The Classic District gaf optredens op het grote podium. Gevolgd door Suze Schoenmaker. Suze is leerling van de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam en won kortgeleden de Kielzog Talent Award. Vanaf 19.30 uur was het de beurt aan de band The Outtakes. De band Hot Me met Everhard Sprik sloot het gratis festival af.

De mensen hadden er echt zin in. En was het aan de tafeltjes bij het festival na twee jaar weer gezellig als vanouds.

Fotoalbum: