H. v/d Veen VOF wint Danny Bats Bokaal

Vrijdagavond werden de laatste wedstrijden van het V & Z seizoen gespeeld in de Parkstadhal gespeeld en is het seizoen voor bij en we hopen dat we komend seizoen normaal kunnen uitspelen.

De wedstrijden die nog gespeeld moesten worden waren de strijd om de derde plaats en daarna de werd de finale gespeeld. De strijd om de derde plaats ging tussen Feiken CV en v/d. Laan Verzekeringen en binnen 7 minuten stond Feiken CV met 2-0 voor en was ook wel terecht. In de laatste minuut van de eerste helft werd het ook nog 3-0 en dan is de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. v/d. Laan Verzekeringen bleef in de tweede helft wel strijden voor een beter resultaat, maar in de vierde minuut maakte Feiken CV ook de 4-0. De uiteindelijke uitslag werd 7-0 en Zingstra scoorde daarvan twee keer.

Daarna werd er een onderlinge wedstrijd gespeeld van Kids United en dat was heel erg leuk en daar ging het niet om het winnen, maar puur om plezier en dat is voor een volgende keer weer een optie. Het publiek genoot er ook en de spelers waren zeer enthousiast en na de wedstrijd reikte de voorzitter van V&Z aan alle spelers een medaille uit en werd ook erg gewaardeerd door de Kids United en de spelers gingen met een daverend applaus uit de zaal. \

Om 20.30 uur begon de finale tussen Dijk Administratie en H. v/d. Veen VOF en ook deze wedstrijd bracht weinig spanning, want H. v/d. Veen VOF was te sterk. De eerste negen minuten hield Dijk Administratie nog stand, maar toen scoorde Hoogeveen de 0-1 en een minuut later werd het 0-2 door v/d. Veen en deze scoorde ook de 0-3 en even daarna scoorde v/d. Woude de 1-3 en was het rust. In de derde minuut van de tweede helft scoorde Kasto 1-4 de 1-5 maakt Pinheiro en Anakotta maakte er 1-6 van en in de laatste minuut scoorde Hoekstra de 1-7 en dat was tevens de mooiste goal van de hele avond. De wedstrijden stonden onder leiding Jos Klinkhamer die de wedstrijden heel goed heeft gefloten. Daarna mocht het team even met de Danny Bats Bokaal op de foto.

Om 22.00 uur reikte de voorzitter Aeilt Hassing de bekers van het coronatoernooi uit en daarna de bekers van de beker van het seizoen 2021/2022 en als laatste reikte Herman Bats en zijn dochter Anouk de Danny Bats Bokaal uit aan H. v/d. Veen VOF.

Het was een geslaagde avond en alles verliep prima en bleef nog lang gezellig. Het bestuur hoopt dat komend seizoen weer normaal verloopt en zoals het er nu uitziet komen er een paar teams bij en is er een gestopt. Het bestuur wenst iedereen een prettige vakantie en dan zien we elkaar volgend seizoen weer in de hallen.