Verslag van V&Z Veendam - Week 16

Vrijdagavond werden de halve finales gespeeld van de beker. De eerste halve finale ging tussen Feiken CV die speelt in de derde klasse en v/d. Veen VOF dat speelt in de hoofklasse. Feiken CV gaf goed tegenstand, maar moest uiteindelijk wel het hoofd buigen. In de vierde minuut scoorde Kasto de 0-1 en 2 minuten later werd het 0-2 door Anakotta en toen was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld, maar Feiken CV bleef wel vechten voor een goed resultaat. Bij 0-7 scoorde Zingstra de 1-7 en toen werd het 1-8 en scoorde Feiken nog de 2-8. Het werd nog 2-9 en Feiken CV wilde dat graag zo houden en v/d. Veen wilde heel graag de dubbele cijfers op het bord zien en dat is niet gelukt. In de laatste minuut ging een speler van Feiken CV alleen op het doel af, want de doelman was mee gaan aanvallen en moest snel terug en maakte een vervelende overtreding op de tegenstander en mocht met rood het veld verlaten. De doelman mist daardoor de Finale van volgende week vrijdag.

De andere halve finale ging tussen Dijk Administratie dat in de eerste klasse speelt en v/d. Laan Verzekeringen dat en de derde klasse speelt. Deze wedstrijd was behoorlijk spannend, want Dijk Administratie kon geen gaatje vinden in de verdediging en zo bleef het lang 0-0. Beide teams kregen kansen, maar er werd niet gescoord en dat kwam mede door de beide doelmannen. Het werd 1-0 en daarop ook snel 2-0, maar ook v/d. Verzekeringen wilde niet afgeslacht worden en scoorde nog de 2-1. Toen het 3-1 werd ging Dijk Administratie beter spelen en kreeg de tegenstander het moeilijk, maar bleef wel vechten en kregen ook nog kansjes. Uiteindelijk werd het 6-1 en krijgen we volgende week de volgende wedstrijden. Feiken CV – v/d.

Laan Verzekeringen spelen om plaats drie en deze wedstrijd begint om 19:00 uur en om 19:45 uur spelen Kid United uit Groningen een onderlinge wedstrijd en om 20:30 uur is de finale waar wordt gestreden om de Danny Bats Bokaal.

Tegen 22.00 uur zullen de bekers worden uitgereikt. Ook zal de competitieleider dan de bekers uitreiken van het coronatoernooi  en de winnaars daarvan zijn: Hoofdklasse v/d. Veen VOF, eerste klasse Sportplein, tweede klasse Voetzorg van Maanen, derde klasse Feiken CV en de vierde klasse GHV. De fam. Bats zal de Danny Bats bokaal gaan uitreken.