Nieuws

Fashionshow in vanBeresteyn met
‘A Trip Around the World’



IMG_1530.jpg

In samenwerking met verschillende ondernemers uit Veendam, is het hele Paasweekend in het teken van de mode gezet. De aftrap was op 13 april in vanBeresteyn, Voor een volle theaterzaal werd een grote fashionshow gegeven. Met als thema ‘A Trip Around the World’ met als verwijzing naar wat er op modegebied ook in Veendam te vinden is.

IMG_1791.JPG

Voor de bezoekers lag de rode loper uit en de bubbles geopend. Het was dan ook weer echt tijd voor een feestje, met in de pauze een lekker drankje.

In het eerste blok stond Parijs op modegebied centraal en in het tweede blok Parijs. Na de pauze hadden het derde en vierde blok als thema Milaan en New York. Voor het winkelen zijn het steden bij uitstek. Maar ook in Veendam zijn er de winkels waar men prima terecht kan. Daarbij ook wel makkelijk.

IMG_1555.jpg

Met als deelnemende zaken Greving & Greving, Outfit, Sandra’s Hairstudio, Oui by Flair, Norah, Coco Woman, van Uffelen, Lathina, Livera, Kars Potze, Schott Schoenen, Juwelier Kremer, Viro Bloemen en Charlie Productions.

IMG_1641.jpg

Op het podium showden zij op een grote catwalk de fashion, schoenen en sieraden. De modellen hadden hun beste beentje voor gezet. Ook theaterdirecteur Jos Kraan en de toneelmeester Kor Kuiper hebben met flair de catwalk betreden.

IMG_1317.jpg

DJ Peter Mans heeft deze avond de passende muziek gedraaid en zorgde Charlie producties voor het entertainment.

Een nieuwe mascotte werd ook geïntroduceerd, 'Ven' in de vorm van een levensgrote wandelende big shopper tas. Ven is het nieuwe marketingbeleid van de BIZ (Bedrijven Investeringszone), ingesteld door en voor ondernemers.

IMG_1614.jpg

De Fashionshow was als aanloop naar de modeflitsen van vrijdag 15 en zaterdag 16 april. Waarbij modellen nogmaals de collecties tonen. De entreekaart van de Fashionshow zal bij de deelnemende ondernemers inwisselbaar zijn voor een leuke korting of goodie. De Paashaas was zaterdagmiddag aanwezig voor het uitdelen van paaseitjes.


 
Fotoalbum: