Nieuws

LenteZomer in Salon vanBeresteyn in Veendam



AKKA LenteZomer_0.png

Vanaf woensdag 13 april t/m 15 augustus 2022 is het LenteZomer in Salon vanBeresteyn in Veendam.

De expositie draagt de aantrekkelijke naam LenteZomer. De 14 kunstenaars van AKKA (Alumni Klassieke Academie) hebben zich laten inspireren door de warme seizoenen die we in het vooruitzicht hebben. De zon schijnt volop in de kunstwerken, de natuur laat zich van zijn mooiste kant zien. Ook nu weer is er een grote variatie aan professioneel werk te zien. De kunstenaars verheugen zich in de blije gezichten van bezoekers uit Veendam en de omringende Veenkoloniën die de expositie bekijken.

Deelnemende kunstenaars: Linet Battjes, Jannie Boelens, Diane Brodie, Susan Ekkel, Alma Ficchi, Jeanette Jipping, Marieke Laverman, Marian Kramers, Gerda Praamstra, Ella de Ronde, Sieuwke Ronner, Aaltje van der Velde, Peter Tholen en Koosje Zomer. De poster is ontworpen door kunstenaar Suzanne Heijligers.

Salon vanBeresteyn is de galerie in het Theatercomplex vanBeresteyn. De kunstenaars-vereniging AKKA treedt op als galeriehouder.

Adres en bezoektijden
De Salon is dagelijks te bezoeken tijdens openingstijden van het cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn. Adres: Museumplein 5A, 9641 AD Veendam. De ingang is via het Grand Café en gratis toegankelijk.