Sport

Nieuwe trainingsjassen
voor zwemmers van De Brug VeendamDSC_4293.JPG
De jassen worden uitgereikt aan een deel van de wedstrijdzwemmers en coaches van de brug Veendam - Foto Marinus Hol

Alle wedstrijdzwemmers en coaches van De Brug Regio Veendam hebben nieuwe trainingsjassen ontvangen met hulp van Stichting Sporttalentenfonds en diverse sponsoren

“We mogen weer!”
De zwemmers van De Brug zijn dolblij dat er weer normaal gezwommen mag worden. Gewoon lekker sporten, weer samen trainen en je voorbereiden op de eerste zwemwedstrijden na de Coronaperiode.

Voor de wedstrijdzwemmers is het nu ook tijd voor nieuwe trainingsjassen. Deze lagen, door de coronamaatregelen en de lockdowns, al even op de plank, maar konden zaterdag 12 maart eindelijk uitgedeeld worden aan de zwemtoppers van De Brug. Uit handen van Martin Meijer van Meijer Installatietechniek en Edwin Zuur van Valkema Sport kregen de sporters en coaches, namens alle sponsoren, de kleding uitgereikt bij thuiszwembad Tropiqua in Veendam. De bekende blauwe kleur van de Brug wordt langzaamaan ingeruild voor een prachtige groene kleur.

De kleding zal gedragen worden bij officiële wedstrijden en is mede mogelijk gemaakt door Meijer Installatietechniek, Kisuma Chemicals B.V., Valkema Sport en door een bijdrage van het Sporttalentenfonds, een initiatief van het Dagblad van het Noorden.