Sport

V & Z start zaalvoetbal 4 maart weer op



V&Z_Veendam.png

V&Z Veendam gaat op 4 maart weer beginnen met zaalvoetbal. Het bestuur heeft besloten om de competitie niet uit te spelen, want daar is de tijd niet voor. De bekercompetitie gaan we wel spelen en de eerste wedstrijden staan inmiddels op de site. De finale van de beker is op 29 april in het Indoorcentrum en Kids United zullen daar ook een wedstrijd spelen. Daar zal het bestuur ook de bekeruitreiking doen en hopelijk dat het een leuke afsluiting gaat worden van een vervelende periode.

Dit jaar bestaat V&Z Veendam 65 jaar en misschien kunnen we nog iets leuks doen voor onze leden.

Voor volgend seizoen zullen er wel wat regels veranderen en daardoor is het Huishoudelijk Reglement aangepast en deze zal aan alle teams persoonlijk worden uitgereikt. De boetes gaan omhoog en ook het afkopen van de zaaldienst gaat meer kosten. De regels zullen streng worden gehandhaafd, want de laatste tijd werden er wel erg veel wedstrijden op het laatste moment afgezegd en daar willen we vanaf. Dit alles is besproken op de Algemene ledenvergadering in november en door de leden goedgekeurd.

We hopen jullie allemaal weer te zien in goede gezondheid en dat we het komende seizoen dan ook weer normaal kunnen uitspelen.