Sport

U-Sport is de nieuwe hoofdsponsor
Stormvogels Veendam



Stormvogels-media.JPG
Martijn Keizer [ U-Sport ] en Wilbert Boneschansker [ Stormvogels ]

Wielervereniging Stormvogels uit Veendam heeft een nieuwe hoofdsponsor: U-Sport. Martijn Keizer, voormalig toptalent van de club en nu werkzaam voor U-Sport, tekende deze week de sponsorovereenkomst in het clubhuis van de Stormvogels. U-Sport is een vierjarige verbintenis aangegaan met de club en wil zo de club structureel ondersteunen.

U-Sport is een sportmerk met Groningse ‘roots’ dat hoogwaardige producten biedt aan sporters en sportverzorgers. Martijn Keizer “We zijn erg trots op onze samenwerking met de Stormvogels, waarmee we ook onze expertise in fietsen en sport onderstrepen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met de Stormvogels en verheugen ons op een toekomst vol evenementen, wedstrijden en mooie sportprestaties.”

Zowel U-Sport als de Stormvogels zijn erg blij met de nieuwe samenwerking. Met de samenwerking kan de wielerclub, die binnenkort ook onderdeel is van het geheel vernieuwde Leer- en Sportpark, haar leden goede trainingen en leuke activiteiten bieden. Tezamen met de nieuwe wielerbaan, die binnenkort ook officieel geopend gaat worden, zijn alle ingrediënten aanwezig voor heel veel fietsplezier aan de Langeleegte!