Nieuws

Logisticon verwerft afvalwateropdracht van North WaterAFVALWATEROPDRACHT - Door de groeiende vraag vanuit de kunststof industrie heeft Kisuma besloten haar productie in Veendam uit te breiden en investeert hiervoor 50 miljoen euro.

Voor uitbreiding van het productieproces is gedemineraliseerd water nodig. North Water, een joint venture voor industriewater van Waterbedrijf Groningen, Evides Waterbedrijf en Waterleidingmaatschappij Drenthe heeft een contract afgesloten met Kisuma voor de levering van water op maat.

Logisticon Waterbehandeling uit Groot-Ammers heeft op haar beurt van North Water de opdracht verworven voor de levering van deze nieuwe installatie. Hiermee wordt de zuivering voor Kisuma met 100% vergroot. De installatie maakt gebruik van oppervlakte water uit het Wildervanckkanaal welke via o.a. vlokvorming, lamellenseparatie, ultrafiltratie en omgekeerde osmose tot gedemineraliseerd water wordt gezuiverd. De capaciteit van de zuivering is circa 5000 m3/dag (220 m3/h)

De realisatie van het gebouw zal direct na de bouwvak starten waarna in oktober, november de mechanisch, elektrische installatie wordt gerealiseerd. Conform planning zal de installatie in februari 2008 worden opgeleverd.


Reactie Plaatsen Of Bekijken....