Nieuws

Expositie Feest in Salon VanBeresteyn



vanB Feest!_0.jpg

Vanaf woensdag  26 januari t.m. 11 april 2022 vieren 21 kunstenaars dat hun kunstenaarsvereniging AKKA vijf jaar bestaat. Ze doen dat met een feestelijke expositie in Salon vanBeresteyn in Veendam.

De opening is op vrijdag 29 januari 2022 om 16:00 uur.

De expositie heet FEEST! en is ook een echt kijkfeest. Prachtig om te zien hoe verschillend de 21 kunstenaars het thema hebben benaderd. Het heeft een grote diversiteit aan werken opgeleverd. De kunstenaars willen hier alle noorderlingen graag een plezier mee doen. Ze hopen dat veel mensen van de beeldhouwwerken en de schilderijen komen genieten.

Salon vanBeresteyn is de galerie in het Theatercomplex vanBeresteyn. De kunstenaarsvereniging AKKA treedt op als galeriehouder.

Adres en bezoektijden
De Salon is dagelijks te bezoeken tijdens openingstijden van het cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn. Adres: Museumplein 5A, 9641 AD Veendam. De ingang is via het Grand Café en gratis toegankelijk.

Deelnemende kunstenaars
Greetje Teerink, Jeanette Jipping, Ellen van der Deen, Fimmie Meester, Sieuwke Ronner, Machteld Kee, Cindy Sprokel, Susan Ekkel, Alma Ficchi, Peter Tholen, Mineke Gravers, Martha Asman, Ferenc Erdol, Rosalinde Huizinga, Linet Battjes, Marian Kramers, Ella de Ronde, Suzanne Heijligers, Sonja van Beuzekom, Diane Brodie, Folly Spoelstra.