Nieuws

Waterfeest in wijk Noord

Ankie Beenen moedigt het kussengevecht aan

NOORD - Zaterdagmiddag was er een groot opgezette Waterfeest in de wijk Noord. Het beheerteam Noord heeft samen met het opbouwwerk van Compean het Waterfeest georganiseerd. Ze kregen daarbij hulp van buurthuis Noord-West, jongerencentrum Jono, het Rode Kruis, de gemeente Veendam, loonbedrijf J.T. Groenwold en duikschool V.G Diving uit Wildervank.


De kinderen konden onder anderen genieten van een zeepglijbaan, spijkerbroekhangen boven het water, kussengevechten, een springkussen, spekhappen en nog heel veel andere kleine spelletjes. Het Waterfeest werd afgesloten met een barbecue waaraan ongeveer 125 personen hebben deelgenomen.

De (wijk) wethouder Ankie Beenen heeft het Waterfeest geopend door het startschot te geven voor het eerste kussengevecht.Spijkerbroekhangen boven het water

Na toch wel een succesvolle dag zit de organisatie er over na te denken om het Waterfeest in een andere periode te gaan organiseren. Dus niet meer aan het eind van de basisschoolvakantie zodat nog meer belangstellenden dit Waterfeest kunnen bezoeken.Barbecue bij jongerencentrum Jono

Ook gaat men op zoek naar een oplossing voor de problemen die ontstonden bij het onderdeel kussengevecht. Omdat het niet meer veilig was voor de deelnemers heeft de organisatie moeten besluiten de wedstrijden te staken.


Voor meer foto's. Klik op deze regel.


Reactie Plaatsen Of Bekijken....