Summerfun

Summerfun start nieuw project met de naam Boxsum



Poster BoxSum.jpg

Summerfun is onlangs gestart met een nieuw project. Tijdens de coronaperiode merkten we met onze knutselpakketten dat veel kinderen dol zijn op knutselen. En niet alleen kinderen. Ook ouders helpen graag een handje mee ​en vinden het erg leuk om samen met hun kind/kinderen te knutselen. Vaak geven ouders aan dit wel graag meer te willen, maar zelf niet de inspiratie hebben om te kunnen bedenken wat er geknutseld kan worden en dan bieden onze pakketjes de ideale uitkomst. Onze themapakketten zijn dan ook in een mum van tijd gereserveerd.

Om ook tussen de themapakketten door leuke knutselwerkjes aan te bieden zijn we gestart met ​dit nieuwe project, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om te kunnen knutselen thuis zonder dat je een grote hoeveelheid materialen hoeft te kopen. Alle benodigde materialen zitten namelijk in het pakketje. 

De BoxSums liggen in onze kast in de hal van Compaen, ingang Zorg en Welzijn, Jan Salwaplein 3. Men kan zo binnenlopen en iets leuks uitzoeken om thuis te maken. De pakketjes die in de hal liggen zijn gratis.
Binnenkort komt er ook een knutselaanbod waar een klein bedrag voor betaald moet worden. Daar zitten dan duurdere materialen in.

Vanaf dinsdag 4 januari liggen er in de kast, naast de algemene knutselwerkjes, allerlei pakketjes rond het thema winter.

Naast de kast met BoxSums staat onze goed gevulde Kinderzwerfboekenkast. In week 2 heeft Compaen aangepaste openingstijden, vanaf week 3 dagelijks geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer info over de vele activiteiten van Summerfun is te vinden op onze facebookpagina Summerfun Veendam.