Nieuws

Op een positieve manier het nieuwe jaar in



IMG_0090.jpg

Met de muziek van de TOP 2000 op NPO Radio 2 hebben Mall en Marvin buiten oud en nieuw gevierd. Samen met het vrienden-familiegroepje Pascal, Anouk, Hans en Stefan. De Top 2000 was daar als traditie altijd bij. Met ook dit jaar Bohemian Rhapsody van Queen weer op 1.

“Het is de bedoeling om de hele avond buiten te zijn. Met hapjes en drankjes bij een vuur ton. Twee jaar voor corona hebben we dat ook gedaan.”

Mall is de bedenkster. Maar wel met een eigen bijdrage van iedereen. Na twee pittige jaren wilden ze er echt van genieten. “We kennen elkaar al jaren en we zijn heel hecht.”

De buren aan weerszijden waren ook naar buiten gekomen. Het was een gezellige boel. In juni afgelopen zomer heeft Mall na de gewonnen EK-wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Oekraïne spontaan vlaggetjes aan de gezamenlijke buren uitgedeeld. Met een hoogwerker van Marvin zijn vader was de straat in Oranjesferen gebracht.

Op de vraag of nog weer te verwachten valt was het antwoord: “Oh vast. Het blijft er bij niet hoor. Als het met corona weer minder wordt gaan we weer ‘knallen’. We zijn niet voor niets in de buurt komen wonen. Sinds drie en een half jaar wonen Mall en Marvin in Wildervank. Ze komen er beiden uit vandaan en gaan er ook nooit meer weg.