Nieuws, Sinterklaas

Blije koppies met lachende gezichtjes
de grootste beloning



IMG_0233.jpg

Stichting Eerste Hulp zorgt er elk jaar voor dat ook kinderen uit arme gezinnen een mooi sinterklaasfeest kunnen vieren. Voor het tweede jaar zijn de cadeaus middels een Drive-thru uitgedeeld.

De flessenactie voor de Drive-thru actie van Snuffelshop 2.0 heeft goed respons gehad. Dankzij het enthousiasme van de deelnemers is er voor de kinderen maar liefst 180 euro opgehaald. Ook is er door mensen die zelf geen kleinkinderen hebben rechtstreeks geld gedoneerd.

De cadeaus zijn uitgereikt aan 27 kinderen variërend van 1 tot 10 jaar. Tien jaar is ook de leeftijdsgrens. Om 13 uur was het gelijk al druk. Ze dienden zich achter elkaar aan.

IMG_0261.JPG

Het overhandigen was per opgave. Mochten er toch nog kinderen komen was er wel allerlei snoepgoed. Vier pieten hebben tot 16 uur de cadeaus en het snoepgoed uitgedeeld. Ook een chocoladeletter op naam ontbrak daarbij niet. Het zien van de blije koppies en lachende gezichtjes was de grootste beloning.

Diana Kuiper heeft met de inname van het speelgoed gesorteerd op leeftijd en jongen-meisje. En zag dat de Sint dat goed voor elkaar heeft.

IMG_0247.jpg