Sport

Verslag V en Z - week 42V&Z_Veendam.png

&Z Veendam 1 won met 7-3 van ACV 8 en had het in het begin even moeilijk, maar toen het greep kreeg op de wedstrijd werd het toch nog een vrij makkelijke overwinning door onder meer doelpunten vijf doelpunten van Ottema.

In de hoofdklasse won koploper H. v/d. Veen met 8-4 van MF Shipping. DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi – SWO Veendam was een topper, maar dat bleek niet uit de uitslag, want SWO Veendam won 2-9 en is nu de naaste belager van H. v/d. Veen. JS-Viro – Sandra’s Hairstudio werd 1-3. Gervas Draaijer Schilders werd een spannende wedstrijd en werd door. Draaijer schilders gewonnen met 5-7.

In de eerste klasse won koploper Osman Gazi met 9-3 van Prins Elektro in een vervelende wedstrijd. Veen Auto’s – Autobedrijf Smid Meeden werd 2-7.

De topper in de tweede klasse tussen Euro Mail – Stuk. M. Stevens werd gewonnen door een zeer sluw spelend Euro Mail met 4-3 en doelman Kroeze van Euro Mail was moeilijk te passeren en staat nu bovenaan. By Kielman – Clias/v.d. Laan Verzekeringen werd 3-1.

De derde klasse lijkt een heel spannende klasse te worden. Bovenin won Hello Kitty Warriors met 6-2 van Van der Laan Verzekeringen en daar kreeg de coach rood voor het beledigen van de scheidsrechter en een speler kreeg twee keer en dus ook en deze speler kwam net terug van een schorsing. 19 mei won met 7-3 van MOG ICT. Veendam Fanatics won in een nieuw tenue van De Vastgoed Schilder met 7-3 en kan ook op twaalf punten komen als ze de inhaalwedstrijd winnen. H.S.J.L. “21- Salon la Granja werd 3-11 en we zien dat H.S.J.L’21 steeds beter begint te spelen.

De Kandelaar nam de koppositie in de vierde klasse over van Avebe door met 9-1 te winnen van GHV/Vastgoed Partner. FC Flamingo’s won met 5-3 van Faber&Faber.

Op 8 november is de algemene leden vergadering in de Wildervanckhal en de aanvang is 19:30 uur.