Nieuws

Hanneke Schoenmaker-Tiems geïnstalleerd
als raadslid voor D66 Veendam2021-10-26 Foto persbericht.jpg

Hanneke Schoenmaker-Tiems is maandag 25 oktober j.l. geïnstalleerd als raadslid voor D66 in Veendam, zij neemt hiermee het stokje over van Alian Spelde.

Voorzitter van D66 Veendam Jeroen Koning: “Hanneke is de afgelopen 2 raadsperioden actief geweest in de steunfractie van D66 Veendam en in gemeenteraadscommissies. Ook isbHanneke onlangs op de ledenvergadering van D66 Veendam verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. We zijn blij dat Hanneke D66 Veendam nu al in debgemeenteraad mag vertegenwoordigen. Gelet op haar ervaring zal zij dit vol enthousiasme en kunde doen en kan zij de ervaring die ze nu opdoet meenemen richting de komende gemeenteraadsverkiezingen.” Hanneke Schoenmaker: “Na 2 raadsperiodes in de steunfractie heb ik er veel zin in nu als volksvertegenwoordiger aan de slag te kunnen en me in te zetten voor de inwoners van Veendam.”

Op dit moment is D66 vertegenwoordigd in de gemeenteraad met 1 raadszetel en maakt met wethouder Annelies Kleve deel uit van het college van B & W.