Sport

Verslag V en Z - week 40V&Z_Veendam.png

V&Z 1 Jos Beeres verloor in een slechte wedstrijd van Zuidlaren 3 met 6-1 en had iedereen een off day. Binnen 30 seconden scoorde Ottema de 0-1 en daarna werd het echt een drama voor V&Z 1 Jos Beeres.

In de interne competitie werd weer volop gespeeld met veel goals en een vervelende incident. In de hoofdklasse zijn nog twee teams zonder puntenverlies en een daarvan is DWS/v.d. Kooi Drukkerij dat won met 6-5 van Gervas Futsal. SWO Veendam versloeg Galacticos met 5-1 en beide teams waren niet compleet en hadden beide een speler op doel.

Dijk Administratie won in de eerste klasse met 6-2 van sportplein en de gebroeders Schoenmaker namen daar samen vijf goals voor hun rekening. Een speler van Sportplein kreeg twee keer geel en dus rood. Autobedrijf Smit Meeden won vrij simpel met 10-3 van Smit Facility. Koploper en als enige nog zonder puntenverlies Osman Gazi won met 5-2 van Veen Auto’s. Bert Ritsema Futsal won met 7-2 van Pantalon du Sud.

In de tweede klasse won Claj Consultancy met 5-4 van Fc. Sensa en Essity Operations Hoogezand won ook met 5-4 van Euro Mail in een mooie spannende wedstrijd. Clias/v.d.. Laan – Gadero werd 2-6 en By Kielman – Dofine werd 3-5 waar Van Zwol de man van de wedstrijd was met drie goals. In een spannende wedstrijd ging Voetzorg van Maanen ten onder aan Stuk. M. Stevens met 6-7.

In de derde klasse won Hello Kitty Warriors met 8-2 van 19 Mei en deze wedstrijd was veel te hard en je kon erop wachten dat het mis zou gaan en dat gebeurde dus ook. Een speler van Hello Kitty  Warriors was aan het uitdagen en dat kon een speler van 19 Mei niet waarderen en deelde een klap uit en daarna ging het helemaal mis en moesten een aantal de speler in bedwang houden en kreeg daarvoor terecht rood en de andere speler kreeg geel. Veendam Fanatics – v.d. laan.nl werd 11-1 en daar scoorde een nieuwe speler vijf goals en zijn naam zal ik hier niet noemen, want volgens zijn medespelers gaat hij dan naast zijn schoenen lopen en dat is in het zaalvoetbal niet toegestaan. MOG ICT won met 13-2 van H.S.J.L. ‘21en scoorde M. Hut er vijf van de dertien voor MOG en de man van de gemiste kansen werd Veldkamp die waarschijnlijk de schoenen verkeerd aan had of de dozen zaten er nog om. Salon La Granja- Van der Laan Verzekeringen werd 1-9 en daar kon een man niet verliezen, want Martijn is coach van beide teams, maar coachte nu Salon La Granja en toch was die blij. De Vastgoed Schilder – Feiken CV werd 1-2.

Drenth Installatie Techniek – Fc. Flamingo’s werd 2-5 in de vierde klasse en speelden Adviesunie Lokken en W.I. Winschoten met 2-2 gelijk.

Denk eraan dat het wedstrijdformulier goed wordt ingevuld, deze worden niet meer gewijzigd.

Op 8 november is de algemene ledenvergadering in de Wildervanckhal aanvang 19:30 uur.